flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - судового розпорядника Нововодолазького районного суду Харківської області

18 квітня 2018, 12:36

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Нововодолазького районного суду  

Харківської області

від 17.04.2018 р. №02-04/03

УМОВИ                                

проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - судового розпорядника Нововодолазького районного суду Харківської області

Загальні умови

Посадові обов’язки

1.Здійснення перевірки та забезпечення готовності залу судового засідання чи приміщення, в якому планується проведення виїзного засідання, до слухання справи і доповідає про їх готовність головуючому.

2.Забезпечення безпечних умов роботи суддям та працівникам апарату суду в залі судового засідання, іншому приміщенні, в разі проведення судом виїзного засідання.

3.З'ясування своєчасності направлення заявки-наряду на доставку до суду органами внутрішніх справ та конвойною службою затриманих осіб, та таких, які перебувають під вартою. Повідомлення голови суду, головуючого про можливу затримку їх доставки.

4.З урахуванням кількості місць та забезпечення порядку під час судового засідання визначення можливої кількості осіб, що можуть бути присутні в залі судового засідання, та визначає конкретні місця їх розміщення.

5.Оголошення про вхід і вихід суду та пропонування всім присутнім встати.

6.Забезпечення виконання учасниками судового процесу та особами, які є в залі судового засідання, розпоряджень головуючого.

7.Запрошення, за розпорядженням головуючого, до залу судового засідання свідків, експертів, перекладачів та інших учасників судового процесу.

8.Виконання розпорядження головуючого про приведення до присяги перекладача, експерта відповідно до законодавства.

9.Запрошення до залу судового засідання свідків та виконує вказівки головуючого щодо приведення їх до присяги.

10.За вказівкою головуючого під час судового засідання прийняття від учасників процесу документів та інших матеріали і передає до суду.

11.Вжиття заходів щодо видалення, за розпорядженням головуючого, із залу судового засідання осіб, які проявляють неповагу до суду або порушують громадський порядок.

12.Звернення до працівників правоохоронних органів з приводу сприяння у підтриманні громадського порядку, затримання та притягнення до адміністративної відповідальності осіб, які проявляють неповагу до суду та порушують громадський порядок.

13.Забезпечення дотримання вимог процесуального законодавства щодо виключення можливості спілкування допитаних судом свідків з тими, яких суд ще не допитав.

14.Забезпечення виконання вимог процесуального законодавства щодо проведення закритого судового засідання та вживає заходів до обмеження входу до залу судового засідання сторонніх осіб.

15.Здійснення в разі необхідності взаємодії із спеціальними підрозділами та органами внутрішніх справ з питань спільних дій щодо підтримання громадського порядку в приміщенні суду та в залі судового засідання. Вжиття заходів безпеки щодо недопущення виведення з ладу засобів фіксування судового процесу особами, присутніми в залі судового засідання.

16.Для забезпечення невідкладного розгляду справи з питань, що виникли в процесі її слухання, за розпорядженням головуючого здійснення термінової доставку в установи та організації, а також фізичним особам листів, викликів, інших документів.

17.При виникненні надзвичайних обставин (пожежа, виявлення вибухонебезпечних предметів, затоплення тощо) повідомляє керівників суду та організовує виклик спеціальних служб.

18.Виконання інших розпоряджень головуючого, старшого судового розпорядника, доручень керівника апарату суду щодо забезпечення належних умов для проведення судового засідання та роботи служби судових розпорядників. 

Умови оплати праці

1) посадовий оклад – 2643 грн., (постанова Кабінету Міністрів України 25 січня 2018 р. № 24),

2) надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 р. №15,

3) надбавка та доплати (відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу»)

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

Безстроково

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1) копія паспорта громадянина України;

2) письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади, до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки;

4) копії  документів про освіту;

5) посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою;

6) заповнена особова картка встановленого зразка;

7) Декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2017 рік за формою, передбаченою Законом України «Про запобігання корупції» (ч. 3 ст. 45), яку необхідно заповнити на офіційному веб-сайті НАЗК за формою, що визначена Національним агентством, як кандидата на посаду.

Примітка: Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2017 рік надається у вигляді роздрукованого примірника заповненої декларації на офіційному веб-сайті НАЗК.

Термін прийняття документів: 15 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на офіційному сайті Національного агентства з питань державної служби.

Кінцевий термін прийняття документів

02 травня 2018 року до 18 год. 00 хв.

за адресою:

63202, Харківська область смт. Нова Водолага  вул. 40 років Перемоги, 1 каб.№1 (2-ий поверх)

Місце, час та дата початку проведення конкурсу

63202, Харківська область смт. Нова Водолага  вул. вул. 40 років Перемоги, 1 о 10 год. 00 хв., 07.05.2018 року

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Бондаренко Ольга Сергіївна

(05740) 4-21-45

inbox@nv.hr.court.gov.ua

Кваліфікаційні вимоги

1.

Освіта

Вища, за спеціальністю "Правознавство" або "Правоохоронна діяльність" з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого спеціаліста

2.

Досвід роботи

Не потребує

3.

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

Вимоги до компетентності

Вимога

Компоненти вимоги

1

Якісне виконання поставлених завдань

вміння вирішувати комплексні завдання;

вміння працювати з великими масивами інформації;

вміння працювати при багатозадачності;

вміння ефективно використовувати ресурси.

2

Командна робота та взаємодія

вміння працювати в команді;

співпраця та налагодження партнерської взаємодії

3

Сприйняття змін

здатність сприймати зміни та своєчасно впроваджувати їх у роботі

4

Технічні вміння

вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку

5

Особистісні  компетенції

1) відповідальність;

2) системність і самостійність в роботі;

3) уважність до деталей;

4) наполегливість;

5) вміння працювати в стресових ситуаціях.

Професійні знання

 

Вимога

Компоненти вимоги

1

Знання законодавства

Знання:

1) Конституція України;

2) Закон України «Про державну службу»;

3) Закон України «Про запобігання корупції».

 

 

 

2

Знання спеціального законодавства, що пов'язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

1)Кримінальний процесуальний кодекс України;

2)Цивільний процесуальний кодекс України;

3)Кодекс адміністративного судочинства України;

4)Кодекс України про адміністративні правопорушення;

5)Інструкція з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, апеляційному суді Автономної республіки Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ;

6)Інструкція про порядок роботи з технічними засобами фіксування судового процесу.

7)Положення про порядок створення та діяльності  служби судових розпорядників.