flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

"День відкритих дверей 11 грудня 2015 року"

29 грудня 2015, 10:21

  

 11 грудня 2015 року в Нововодолазькому районному суді Харківської області було проведено день «відкритих дверей». До суду завітали учні старших класів Староводолазької ЗОШ І-ІІІ ступенів.
   ________________________________________________________________________________
Керівник апарату Столяренко Сергій Вікторович ознайомив школярів з приміщенням суду та основними принципами роботи в судовій установі, зокрема з роботою апарату Нововодолазького районного суду. Також учнів було ознайомлено з структурою суду та з посадовими обов’язками кожного працівника.
       _________________________________________________________________________________
Охоче провів бесіду та довів до відома учнів основи судового процесу голова суду Покальчук Юрій Михайлович. Зокрема розповів про особливості процесу розгляду різних категорій справ, які підсудні суду та окремо навів приклади деяких суспільних відносин, які, як наслідок, стають предметом розгляду в судовій установі. На останок головою суду було наголошено школярам, як підростаючому поколінню, в якого формується світогляд та відношення до сучасних суспільних проблем, на тому, що кожен зобов’язаний знати та розуміти свої конституційні права та мати відповідальне відношення до конституційних обов’язків, виховувати в собі повагу та порозуміння до оточуючих та навколишнього середовища.