flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шановні громадяни!!! Увага!

12 березня 2020, 19:33

Шановні громадяни!!!


     Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 211 від 11.03.2020 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» з 12 березня по 3 квітня 2020 року в Україні введено карантин через спалах у світі короно вірусу.
     З огляду на це, Рада суддів України, (далі – РСУ), шляхом оприлюднення на офіційному веб - порталі заяви голови РСУ Богдана Моніча, звернулась до громадян, які є учасниками судових процесів, з проханням утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов'язкової присутності учасників сторін. Також РСУ просить громадян утриматися від відвідин суду, якщо у них є ознаки будь-якого вірусного захворювання.
     Нововодолазький районний суд Харківської області підтримує думку РСУ, яка з розумінням ставиться до такого рішення Уряду позаяк воно має на меті убезпечити населення України від розповсюдження гострої респіраторної хвороби та масового поширення вірусної інфекції, в зв’язку з чим, просимо учасників судових проваджень за наявності відповідного бажання звертатись до суду із заявами про розгляд справ за їх відсутності.
     Красно дякуємо за розуміння .
     Будьте здорові та бережіть себе!

     http://rsu.gov.ua/ua/news/zaava-golovi-radi-suddiv-sodo-karantinnih-zahodiv

     https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-zapobigannya-poshim110320rennyu-na-teritoriyi-ukrayini-koronavirusu-covid-19